Verwachte start bouw in september 2019

Tijdens de achtste ledenvergadering van CPO Hoornaar, op dinsdag 14 mei in het Bruisend Hart, werd duidelijk dat starten met de bouw in september 2019 een realistisch streven is. Er moet nog flink wat werk verricht worden, van zowel de betrokken bedrijven als de toekomstige bewoners, maar daar was iedereen planningstechnisch op voorbereid.

Volgens aannemer Den Dunnen zal de bouw ongeveer een jaar in beslag nemen. De aanpak van de Hoornaarse kruising zal goeddeels gelijktijdig met de bouw van het CPO-project plaatshebben. Gemeente Molenlanden verwacht dit project eind 2020 op te kunnen leveren, zo werd een avond eerder duidelijk tijdens een door de gemeente georganiseerde inloopavond voor (toekomstige) aanwonenden. Het bouwrijp maken van de grond, waar de CPO-woningen en -appartementen zullen verrijzen, kan ieder moment aanvangen. De gemeente heeft De Kuiper hier onlangs de opdracht voor gegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s