Ook appartementen 1 en 3 ingevuld

Tot voor kort waren appartementen 1 en 3 op de CBS-locatie nog niet toegewezen aan toekomstige bewoners. Deze kwamen beschikbaar nadat enkele CPO-leden zich in 2018 hadden teruggetrokken. Inmiddels zijn door twee echtparen de contracten voor de genoemde appartementen ondertekend, en sluiten zij zich daarmee aan bij de CPO-vereniging. Nu dit definitief is, zijn alle wooneenheden ingevuld; zowel de tien appartementen aan de CBS-zijde, als de vijf woningen op de voormalige Stier-locatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s