Plannen CPO Hoornaar worden concreter tijdens vierde algemene ledenvergadering

Op 1 oktober 2018 vond de vierde algemene ledenvergadering van CPO Hoornaar plaats in het Bruisend Hart. Naast de verenigingsleden waren vrijwel alle bij het project betrokken partijen aanwezig.

Projectbegeleider Edwin van den Heuvel praatte de betrokkenen bij over de laatste ontwikkelingen. Zo heeft de bouwcommissie onlangs in samenspraak met architect en aannemer besloten installatiebedrijf Den Otter uit Hoogblokland voor te dragen voor het bouwteam. Na een presentatie van het installatiebedrijf besloot de groep unaniem het vertrouwen in de organisatie te onderschrijven.

Aannemer Den Dunnen presenteerde de voor de verschillende woningen geselecteerde steensoorten en dakpan. De verenigingsleden konden zo een goed beeld krijgen van het toekomstige aanzicht van de woningen en kregen de gelegenheid om alternatieven aan te dragen.

Half oktober zal het plan ter inzage worden gelegd door de gemeente Giessenlanden. Na de ter inzage legging, zal het plan op detailniveau uitgewerkt worden en zal een concrete bouwplanning opgesteld worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s